Wednesday, June 8, 2011

MBLAQ CUTE~

pernah tak korang tengok mblaq wat comel
nak tengok???
hehe..sebenanrnye ade gak part yank korang x duge
tapi korang tengok je lah yek...
enjoy :)

LEADER
-SEUNGHO-

although die nie leader tpi die still suke kacau maknae mir
mir sabor je lah 
hahaha

FUR BOY
-G.O-

sape kate die ade bule badan???mane ade???tengok nie..
clean je kan hahaha...
tapi cilap muke die penoh ngn bulu
tu dulu...
sekarang nie x dek dah.. :)

MBLAQ ACE
-LEEJOON-
 
oppa adie yang sorang nie suke sangat buat comel aduh...cair di buatnnye 
sebenarnye die nak wat 10 CUTE STYLE tapi die x sempat wat sepuluh sebab g.o hyung pegang leher die
hahaha...

CUTE THUNDER
-CHEON DOONG-

oppa dh2 lorh buat cute tu geram rase haha
comey giler die nie
kakak die pown cute gak
maybe family dieowang sume cute kot
hahaha...

MAKNAE BOY
-MIR-

yang sorang nie time shooting ke x shooting ke still cute
adoii 
cute lorh mamat nie
time die senyom tu
cair aiskrim
hehehe....

~HOPE KORANG ENJOY~

No comments:

Post a Comment